برترین آدمک‌های لگو از گذشته تا کنون: بخش دوم

3 مهر 1399 | 03:52

آدمک‌های لگویی از دهه‌ی هفتاد میلادی به دنیای لگو وارد شده و نقش بسیار مهمی را در راستای گسترش محصولات این کمپانی ایفا کردند. استقبال از این آدمک‌ها به قدری قابل توجه بود که لگو به مرور از آن‌ها در بیشتر سری‌های خود استفاده کرد تا بتواند دنیای لگو را زنده‌تر کند. همچنین این آدمک‌ها در ادامه به لگو امکان استفاده از لایسنس‌های سینمایی برای اضافه کردن آن‌ها به دنیای لگو را داد که همین موضوع سبب گسترش هر چه بیشتر مخاطبان این سرگرمی گشت.

مقدمه

در بخش پیشین این مقاله، رتبه‌های ۳۰ تا ۲۱ برترین آدمک‌های تاریخ لگو را با یکدیگر مرور کردیم. حال در این بخش سراغ ۱۰ آدمک بعدی خواهیم رفت و با تعدادی از شخصیت‌های محبوب سینمایی در دنیای لگو، مواجه می‌شویم.

شماره‌ی ۲۰: کاپیتان جک اسپارو

یکی از محبوب‌ترین شخصیت‌های دنیای سینما با بازی افسانه‌ای «جانی دپ» که کمتر کسی می‌تواند بازی خارق العاده‌ی او را در این نقش تحسین نکند. این آدمک لگو به بهترین حالت ممکن طراحی شده و مدل موی خاص او با جزئیات بسیار بالایی تولید شده است. همچنین طراحی‌های با دقت از لباس او که روی بدن و پای آدمک پرینت شده، آن را مبدل به یکی از بهترین آدمک‌‌های تاریخ لگو می‌کنند. 

شماره‌ی ۱۹: لژیونر رومی

آدمک‌هایی که با الهام  از نقش‌های تاریخی ساخته می‌شوند، هرچند که کم تعدادند، اما دارای حس و حالی خاص و متفاوت نسبت به آدمک‌های مدرن هستند، مخصوصا اگر با دقت و وسواس فراوان طراحی و تولید شوند. لژیونر رومی قطعا یکی از مثال‌های مناسب در این زمینه است. با وجود اینکه این آدمک دارای زره مجزا نیست، اما کلاهخود و سپر او به قدری زیبا و با کیفیت ساخته شده‌اند که عدم وجود زره مجزا اصلا به چشم نمی‌آید.

شماره‌ی ۱۸: ستم

شاهزاده‌ی ایرانی یکی از تم‌های فوق العاده دوست داشتنی لگو بود که تک تک ست‌های آن با دقت فراوانی طراحی شده بودند و از نظر فضا سازی در دنیای لگو بی همتا بودند. کوچکترین ست این تم با نام «Desert Attack» دارای یک آدمک فوق العاده جالب به نام «ستم» بود. این آدمک به خاطر پرینت فوق العاده‌ی حالت صورت، دستار خوش ساخت و تجهیزات منحصر به فرد خود در رتبه‌ی ۱۸ لیست ما جا خوش می‌کند.

شماره‌ی ۱۷: چابک سوار روهان

در با کیفیت بودن این آدمک می‌توانم بگویم که اگر یک شخصیت اصلی از فرنچایز لایسنس شده‌ای در لگو با این جزئیات و کیفیت طراحی می‌شد، بدون شک در رتبه‌ی نخست برترین آدمک‌های تاریخ لگو قرار می‌گرفت. پرینت فوق العاده بر روی کلاهخود و لباس‌های او در کنار طراحی چهره‌ی بی نظیر، این آدمک را به زیباترین آدمک‌ لگو در طول تاریخ تبدیل کرده است.

شماره‌ی ۱۶: پلیس انگلیسی

آدمک‌های پلیس هر ساله و به طور مستمر در ست‌های لگو سیتی (Lego City) عرضه می‌شوند، اما این آدمک‌ها فرق چندان زیادی با یکدیگر ندارند و همین امر سبب می‌شود که توجه چندانی را بدست نیاورند. اما پلیس انگلیسی که در سری ۱۱ از «Lego Minifigures» عرضه شد، حسابی کاملا جداگانه دارد. طراحی حالت چهره‌ی عالی به همراه کلاه و باتوم با کیفیت او در کنار یکدیگر به بهترین شکل ممکن یک پلیس انگلیسی را به تصویر کشیده‌اند.

شماره‌ی ۱۵: بوبا فت

درست است که معمولا توجه اصلی مخاطبان فیلم‌ها و سریال‌ها بر روی شخصیت‌های اصلی می‌گذرد، اما برخی از شخصیت‌های فرعی که نقش چندانی در داستان ندارند می‌توانند به چنان شهرتی دست یابند که بسیاری از شخصیت‌های اصلی از آن محروم می‌مانند. شخصیت بوبا فت (Boba Fett) یکی از همین شخصیت‌ها است که با وجود حضور بسیار کوتاه او در سه گانه‌ی اصلی جنگ ستارگان، مبدل به یکی از شناخته شده‌ترین شخصیت‌های این فرنچایز شد. دلیل اصلی این اتفاق را می‌توان در خاص بودن لباس‌ها و تجهیزات او دانست که از طراحی فوق العاده‌ای بهره می‌برد. خوشبختانه آدمک لگوی این شخصیت نیز از این نقطه‌ی قوت به خوبی بهره برده و با طراحی کلاهخود و شنل خاص او به بهترین شکل ممکن، در کنار جزئیات بی نظیر در تمامی اجزا این آدمک، آن را به محصولی فوق دوست داشتنی تبدیل کرده است.

شماره‌ی ۱۴: کاپیتان باربوسا

شکل خاص صورت، عدم وجود بینی و حالت کارتونی همگی از ویژگی‌های غیر قابل تغییر آدمک‌های لگویی هستند که کار را برای به تصویر کشیدن شخصیت‌های واقع گرایانه‌ی فیلم‌ها و سریال‌ها در غالب این آدمک‌ها سخت می‌کنند. اگر بدون تعصب نگاه کنیم، لگو از چند الگوی ثابت برای صورت این آدمک‌ها استفاده می‌کند و برای خلق یک شخصیت جدید، عمدتا با ایجاد چند تغییر جزئی در یکی از این الگوها و تمرکز بیشتر بر روی لباس‌ها و سایر وسائل جانبی، آدمک او را ارائه می‌دهد. با این حال آدمک کاپیتان باربوسا از تم «دزدان دریایی کارائیب» آنقدر در جزئیات صورت خوب عمل کرده که حتی اگر به او لباس یک فضانورد را هم بپوشانید، هویتی قابل تشخیص دارد. همچنین غلاف شمشیر بی مانندی که برای او در نظر گرفته شده، ارزش این آدمک را دو چندان می‌کند.

شماره‌ی ۱۳: اسکلت

اسکلت لگو سال‌ها است که دقیقا به همین شکل در بسیاری از ست‌های لگو حضور دارد و دلیل این ثبات شکل را می‌توان بی نقص بودن طراحی آن دانست. این آدمک به ساده‌ترین شکل ممکن طراحی شده که این سادگی بیش از هر چیز دیگر روح لگو را درون آن جای داده است.

شماره‌ی ۱۲: شاه آراگورن

یکی دیگر از قهرمانان فوق محبوب سری «ارباب حلقه‌ها» که شخصیت دوست داشتنی و کاریزمای فوق العاده‌ای که از او سراغ داریم، جذبه‌ی لازم را برای رسیدن به تاج و تخت گاندور به او می‌دهد. علاوه بر درون مایه‌ی خود این شخصیت، تولید آدمک شاه آراگورن نیز با دقت بالایی انجام شده و از جزئیات بی نظیر و رنگ آمیزی بی نقصی برخوردار است.

شماره‌ی ۱۱: شاهزاده دستان

ساخته شدن محتوایی نظیر فیلم، بازی و یا سریالی که در آن شخصیت‌های مثبت ایرانی به تصویر کشده‌ شده باشند، امری است که چندان اتفاق نمی‌افتد. اما پس از موفقیت‌های پیوسته‌ی سری بازی‌های شاهزاده‌ی ایرانی، خالقان فیلم اقتباسی از این مجموعه تصمیم گرفتند تا این بار به جای یونان و روم، سری هم به ایران بزنند و ماجراهای شاهزاده «دستان» را بازگو کنند که این موضوع برای ما ایرانی‌ها به طور خاص، بسیار دلپذیر بود. این فیلم از لحاظ بصری شدیدا زیبا بود و این زیبایی بصری پس از لایسنس شدن توسط لگو، به دنیای آن راه یافت. آدمک «دستان» که نام او با الهام از رستم دستان انتخاب شده، خوش ساخت‌ترین آدمک تمام ست‌های این تم بود و با داشتن یک غلاف برای دو شمشیر در پشت خود و برخورداری از هر دو حالت چهره‌ی آرام و خشمگین، مبدل به یکی از به یاد ماندنی‌ترین آدمک‌های لگو شد.

نویسنده: فرنام فرتوت

بخش سوم این نوشتار را می‌توانید در اینجا بخوانید.

دسته بندی: لگو

دیدگاه شما

درحال ثبت اطلاعات....

یک دیدگاه

چابک سوار روهان